Stretching jógával

Rendszeresen futsz vagy sportolsz? Az ülőmunka vagy rendszeres stressz következtében merevek, kötöttek az izmaid és ezáltal az izületeid? Az izomzatod kötöttsége miatt visszatérő izületi fájdalmakkal, derék-és hátfájással küzdesz? Elég időt fektetsz a gyakorlatok megfelelő kivitelezéshez, de valahogy a mozgást követő nyújtás mindig elmarad?

Talán nem is sejted, hogy emiatt sérülsz gyakrabban, vagy éppen az izomzat kötöttsége miatt nem megy a fejlődés.

Aki jógázik, annak számára nem kérdés, hogy a megfelelően lenyújtott, ellazított izomzat hogyan befolyásolja a mindennapi mozdulatokat.

A stretching jógával egy olyan megoldást kínálunk, amely a rendszeresen sportolóknak vagy kötött izomzattal rendelkező vendégeknek segít abban, hogy megfelelő nyújtási technikák segítségével kíméletesen, ám hatékonyan növeljük a test izomzatának rugalmasságát és ez által izületeink mozgástartományát.

Rendszeres gyakorlása által a sérülések elkerülhetővé válnak, csökkennek a kötött izomzat és merev kötőszövet által okozott kellemetlen mellékhatások (végtagfájdalmak, hát-, derék- és csípőfájdalom, térdfájás).

A 60 perces stretching óra során resztoratív jóga ászanák segítségével kíméletesen és körültekintően nyújtjuk a test főbb izomcsoportjait (csípő körüli izmokat, a hát, a vállöv és a mellkas területét) minden alkalommal.

Ezt az óratípust nemcsak sportolóknak, hanem mindenkinek ajánljuk, aki nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az erőfejlesztés mellett a test hajlékonyságára és rugalmasságára.

Az órára előzetes bejelentkezés nem szükséges, kezdőket és haladókat egyaránt szeretettel várunk.

Az órák időpontja: szerdánként 17:00-18:00 között