Zsírégetés

A zsírégető óra lényege, hogy a pulzusszámot a megfelelő zsírégető zónában tarjuk legalább 30 percig, beindítva ezzel a fogyás folyamatát.

Az óra felépítését tekintve igen változatos. Egyik variációja például, amikor a bemelegítés és levezetés közötti teljes időtartamban dinamikus mozgást végzünk. Lehet ez az óratípus kombinált felépítésű is, mely során a kb. 30 perces aerob mozgást (általában steppadon kivitelezett egyszerűbb mozgás) kiegészítjük erősítő gyakorlatokkal. Jellegéből adódóan a zsírégető óra nagyon kedvelt óratípus, amely nemcsak a fiatalok körében népszerű, hisz a jól követhető gyakorlatok végzésével állóképességre tehetünk szert, miközben formálódunk és karcsúsodunk.

Az órára mindenkit várunk, aki kedveli a dinamikusabb edzésformákat, és szeretne formálódni, csinosodni. Fogyni vágyók számára látogatása kifejezetten ajánlott.

Ezen az órán kényelmes, testmozgásra alkalmas váltóruha viselését javasoljuk. Az órán kizárólag utcán nem használt, tiszta váltócipővel tudsz részt venni.