Alakformálás

Az alakformáló a legnépszerűbb óratípusok egyike. Az órák során az egész testet átmozgatjuk és formáljuk, izmainkat tónusba hozzuk, fejlesztjük, de nem növeljük azok tömegét.

Ez a szökkenésmentes, koreográfiamentes óra bárkinek ajánlható, ha a cél a testünk átmozgatása, izmaink erősítése és tonizálása. Mivel oly sokan ülőmunkát végzünk, a hátizom gyakorlatok is az órák elmaradhatatlan részét képezik. Az alakformáló lehet dinamikusabb vagy lassabb tempójú egyaránt.

A különféle zenealapokkal és eszközökkel (pl. step pad, gumiszalag, gumikötél, softball, flexi-bar, kézisúly, lábsúly, fitball stb.) nagy változatosságot tudunk elérni, így rendszeresen látogatva ezeket az órákat sem érezzük majd egyhangúnak ezt az edzéstípust.

A jó hangulat és a színvonalas edzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az órákon résztvevőknek átadjuk a gyakorlatok helyes kivitelezésének módját a hozzájuk tartozó légzéstechnikával együtt, hiszen így tudjuk a legjobb eredményt elérni. 

Ezen az órán kényelmes, testmozgásra alkalmas váltóruha viselését javasoljuk. Az órán kizárólag utcán nem használt, tiszta váltócipővel tudsz részt venni.