Gymstick

A Gymstick olyan mint egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik. A kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait.

A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé: erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen.

Az edzések minden egyes gyakorlatával erősítjük a gerinc és az ízületek stabilizálásban működő izomcsoportokat. Ennek eredménye, hogy azoknak, akiknek gyakran fáj a háta vagy a dereka, a panaszok csökkeni fognak, idővel pedig teljesen meg is szűnhetnek.

A Gymstick az egész testedet feszessé, tónusossá formálja, a tartásod látványos javulásán és a zsírszövetek gyors leégetése következtében tested látványosan karcsúbbá válik.

A Gymstick edzés időpontja: keddenként 19:05-20:05 és szombatonként 9:00-10:00

FIGYELEM: erre az óratípusra péntek estig ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES közvetlenül Noéminél, az oktatónál sms-ben/telefonon a +36 70 603 6485-ös telefonszámon vagy e-mailen keresztül. 

Ezen az órán kényelmes, testmozgásra alkalmas váltóruha viselését javasoljuk. Az órán kizárólag utcán nem használt, tiszta váltócipővel tudsz részt venni.

Hölgyeket és Urakat egyaránt szeretettel várunk.