Online fitnesz-és jógaórák november 11-től

A járványügyi szigorítások ideje alatt sem hagyunk Titeket testmozgási és jógagyakorlási lehetőség nélkül! November 11-től elindulnak zárt online csoportjaink a Facebook oldalunkon. 

A következő zárt csoportokhoz tudsz csatlakozni akár meglévő érvényes bérleted, akár csoportdíj átutalásos megfizetésével.

FITNESZ: gerinctorna-és aerobik edzések zárt csoportban

Ebben a csoportban 2 különböző edzőnk kínál változatos teljes, 60 perces edzéseket heti 3 alkalommal (összesen 12 edzés/hó!): heti 1 dinamikus gerinctréning Szandrával, valamint heti 2 aerobik / INTEROBIC edzés Noémivel.

ONLINE ÓRARENDÜNK minden héten: 

  • SZERDA 18:00-19:00 - INTEROBIC Noémivel
  • CSÜTÖRTÖK 18:00-19:00 - dinamikus gerinctréning Szandrával
  • SZOMBAT: 9:00-10:00 alakformáló Noémivel

A csoporthoz egyszerűen csatlakozhattok akár van a stúdiónknál érvényes bérletetek, akár újonnan érkeztek. Ezzel kapcsolatban minden tudnivalót itt foglaltunk össze:

1. CSOPORTTAGSÁG

a.) MEGLÉVŐ HARMÓNIA KÖZPONTOS BÉRLET HASZNÁLATÁVAL: a Harmónia Központnál lévő érvényes bérletedet felhasználhatod a csoporttagságodhoz, a következők szerint:
- 4 HETES ONLINE BÉRLET (30 nap tagság, 12 edzés): 6 alkalom felhasználásával, vagy 4 alkalom + 1500 Ft árkülönbözet megfizetésével (utalással kapcsolatos információk lentebb). 
Meglévő korlátlan bérlet esetén a csoporttagságod annyi napig érvényes, ahány nap a bérleted érvényességéből hátra maradt.
A stúdiónkban meglévő bérletedből fel nem használt alkalmakat természetesen a visszatérésünk után hosszabbítjuk!
Bérletes vendégként kérünk, jelezd felénk a részvételi szándékodat, hogy fel tudjunk venni a csoportba. 
b.) TAGDÍJ/ÁRKÜLÖNBÖZET FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL: ebbe a zárt csoportba online bérlet vásárlásával is tudsz csatlakozni:
- 4 HETES ONLINE BÉRLET (30 nap tagság, 16 edzés): 8.000 Ft.
A bérlet árát (vagy az árkülönbözetet) banki átutalással tudod rendezni a Harmónia Központ Bt. MagNet Banknál vezetett 16200230-10029297 bankszámlájára. Kérünk, a közleményben jelöld a csoportot (online fitnesz), és tüntesd fel a neved és a befizető lakcímét is.

 

JÓGA: több jógastílus és oktató zárt csoportos online gyakorlásokkal

  • ONLINE JÓGA JACK-kel: heti egy (összesen havi 4) teljes 60-75 perces online jógagyakorlás 4000 Ft/hó vagy 2 alkalom/érvényes bérlet/hó. A 60-75 perc időtartamú felvételeket Jack élő adásban rögzíti a csoportban, változó időpontokban. Az élő adás időpontját mindig előzetesen jelezzük. Az élő adásokból született és közzétett felvételek a teljes hónap folyamán elérhetőek maradnak, és bármikor visszanézhetőek.
  • ONLINE YIN ÉS HATHA JÓGA CSOPORTOK MÓNIVAL: havi 4 60-75 perces gyakorlás/ csoport. Bővebb információ itt. 

​Szeretettel várunk Titeket online is