ÚJRANYITÁS: május 5. szerda

Nagy örömmel értesítünk Titeket, hogy MÁJUS 5-én SZERDÁN reggel stúdiónk végre újra megnyitja kapuit, és ismét nagy örömmel és lelkesedéssel kezdjük újra / folytatjuk ott, ahol annak idején abbahagytuk.
 
A finesztermek újranyitásának és látogathatóságának módjáról a kormány a Magyar Közlöny 2021/68. és 2021/72. számaiban rendelkezett. Ezek alapján a finesztermeket (így stúdiónkat is) 18 év feletti érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint versenysportolói igazolvánnyal rendelkezők (ez esetben 18 év alattiak is) védőmaszk használata nélkül látogathatják. Védettségi igazolványnak minősül az koronavírus elleni védőoltásról szóló igazolás (nincs lejárati ideje), a covid fertőzésen átesettek esetében kiállított kártya (mely 6 hónapig érvényes), valamint fertőzés után a pozitív ellenanyag vizsgálati eredményből származó védettségi igazolás (4 hónapig érvényes). Bővebb információ: https://kormany.hu/hirek/jovo-hettol-igenyelheto-a-vedettsegi-igazolvany
 
Bár nem tartjuk magunkat sem hatósági személynek, sem felügyeleti szervnek, hogy felhatalmazva érezzük magunkat bármely vendégünk személyi okmányaik ellenőrzésére, sőt, semmilyen módon nem kívánunk senkit megkülönböztetni, diszkriminálni bármely kritérium alapján; addig, amíg ez a rendelet módosításra nem kerül, nekünk is ezen szabályok mentén kell eljárnunk. Hiszen szeretnénk végre újra kinyitni és tenni, amit a legjobban szeretünk!
Éppen ezért most Titeket kérünk szépen, kedves Vendégeink, hogy együtt tegyük ezt a -remélhetőleg csak átmeneti időszakot- minél gördülékenyebbé és örömtelibbé. Védettséget igazoló okmányotokat vagy versenysportolói igazolványotokat ezért akár digitális formában, de mindig tartsátok magatoknál, ha hozzánk látogattok.
 
Újranyitásunkat természetesen ismét a legnagyobb körültekintéssel, vigyázva rátok és magunkra, a Ti és a saját egészségünk megóvásának szem előtt tartásával tesszük ez után is, a következők szerint:
 
- Stúdiónk minden helyiségében széles spektrumú fertőtlenítő hatású folyékony kézmosó szappanokat használunk.
- Az eszközök rendszeres fertőtlenítésére és termünk higiénikusan tartására ipari felhasználású, széles spektrumú (virucid, baktericid és fungicid), kímélő fertőtlenítő szereket alkalmazunk.
- Emellett stúdiónk tiszta levegőjéről rendszeresen végzett ÓZONGENERÁTOROS LÉGFERTŐTLENÍTÉSSEL is GONDOSKODUNK.
- Átmenetileg az órák kezdési időpontjait módosítva (az órák között nagyobb szünetet tartva), és kevesebb órarend szerinti órával működünk tovább.
 
A nálunk lévő összes megvásárolt bérlet érintetlenül várja vissza gazdáit a recepciónkon.
 
 
Kérünk, hogy mielőtt újra ellátogatsz hozzánk, figyelmesen olvasd át még egyszer a stúdiónkban érvényben lévő higiéniai protokollt. 
Amíg nálunk vendégeskedsz, kérünk, mindannyiunk érdekében ennek megfelelően járj el. Köszönjük.
 
Nagy szeretettel és örömmel várunk vissza Titeket!