Online jóga

Azon jógaszerető gyakorlók számára, akiknek a földrajzi távolság vagy tartós otthonlét miatt nincs lehetőségük a Harmónia Központ óráin személyesen részt venni, továbbra is fenntartjuk az online jógázás lehetőségét.

Zárt csoportban történnek a gyakorlások, a Harmónia Központ Dunakeszi Facebook oldalán, Földes-Melicher Mónika jógaoktató vezetésével.

Ezen a felületen létrehoztunk egy YIN JÓGA és egy HATHA JÓGA ZÁRT CSOPORTOT, ahová havonta 4 alkalommal közzéteszünk egy élő adásban rögzített 60-75 perces teljes gyakorlást.

Így attól függően, hogy melyik típusú gyakorlás áll hozzád közelebb, választhatsz, hogy melyik csoporthoz szeretnél csatlakozni. Természetesen ha szeretnél, minkét csoportban is lehetsz tag.

Minden gyakorlás elérhető marad a teljes hónap folyamán, így igény szerint többször is megtekinthető és variálható. A felvételeket változó időpontokban rögzítjük. Az élő adás időpontját előzetesen jelezzük, így ha van lehetőségetek rá, élőben is kapcsolódhattok Móni óráihoz. 

Havi online bérlettel, 4.000 Ft/fő díjért tudsz csatlakozni egy adott csoporthoz, melyet előre utalással tudsz rendezni. Ezt követően küldjük a meghívót a zárt csoportba. Ha mindkét csoporthoz szeretnél csatlakozni, 1.000 Ft kedvezményt biztosítunk, tehát MINDKÉT CSOPORTRA a havidíj 7.000 Ft.

A havidíjat banki átutalás formájában a Harmónia Központ Bt. 16200230-10029297 számú bankszámlájára (IBAN: HU32162002301002929700000000) tudod küldeni.

Fontos: kérünk, a közleményben mindig tüntesd fel, hogy melyik jógacsoporthoz (yin/hatha) szeretnél csatlakozni, valamint a nevet és a lakcímet (ha nem a saját nevedről érkezik az összeg, akkor a befizető lakcímét) .

Hogy számunkra is átláthatóbb, követhetőbb legyen a regisztráció és a tagságok érvényessége, minden hónap első hétfőjén indul az aktuális havi csoport, és ezen a napon fogadjuk az újonnan érkező tagokat is. Ehhez előző hét péntek a jelentkezési és befizetési határidő.

Reméljük, hogy ez a lehetőség mindannyiótok számára kedvező és megfelelő lesz ahhoz, hogy együtt tudjunk gyakorolni.

Ha további kérdésed vagy kérésed van, bátran vedd fel a kapcsolatot közvetlenül Mónival vagy küldj neki e-mailt.

Szeretettel várunk vissza Titeket. Namaste.