ÚJ: BABA-MAMA TORNA Verával hétfőnként 11:00-től

Ezt az órát kifejezetten babás/kisgyermekes anyukáknak ajánljuk, hiszen rendszeres látogatásával az anyasággal járó fizikai kihívásokat is sokkal könnyebben veheted. A baba-mama tornán az édesanyákon kívül a kicsik is középpontba kerülnek, hogy ők is jól érezzék magukat. Az órát babamasszázzsal indítjuk, ezt követően a kicsik kedvükre játszhatnak, felfedezhetik a teret, vagy tornázhatnak az Anyával közösen. 

tovább olvasom
Pre-és Postnatal bodyART kismamáknak és szülés után regenerálódni vágyóknak

Ha várandós vagy, vagy nemrég szülted meg babádat, és szeretnél fitt és kiegyensúlyozott maradni a babavárás során / szülést követően is, szeretettel várunk speciális Pre-és Postnatal bodyART óráinkra.

tovább olvasom
higiéniai protokoll

Vendégeink biztonságosabb időtöltése érdekében stúdiónk szigorított higiéniai protokollt léptetett életbe. 

tovább olvasom
Online fitnesz-és jógaórák november 11-től

A járványügyi szigorítások értelmében stúdiónk 2020. november 11-től átmenetileg zárva tart. Ez alatt az idő alatt sem tétlenkedünk, és online jóga-és fitneszórákkal segítünk Nektek, hogy otthon is tudjatok mozogni.

tovább olvasom
Online jóga Mónival

Azon jógagyakorlók számára, akiknek a földrajzi távolság vagy tartós otthonlét miatt nincs lehetőségük a Harmónia Központ óráin személyesen részt venni, továbbra is fenntartjuk az online jógázás lehetőségét zárt Facebook csoportjainkban.

tovább olvasom