Masszázs

Tapasztalt és jól képzett szakemberünk személyre szabott gyógymasszázzsal és köpöly terápiával várja a hozzá fordulókat.

Gyógymasszázs

Ezt a masszázstípust okleveles gyógymasszőr vagy gyógytornász végezheti. Mint gyógyító, rehabilitációs célú módszer, számos egészségügy problémát képes megszüntetni.

A fájdalmas területre vagy területekre irányuló olyan intenzív kezelés, amely alkalmazható orvosi javallat nélkül is, általános közérzet javításra, baleset- műtét utáni rehabilitációra, mozgásbeszűkülések kezelésére, ortopédiai-ideggyógyászati, reumatológiai, belgyógyászati megbetegedések kezelésére, valamint a teljesítőképesség fokozására és  az izmok állapotának javítására is.

A módszer közvetlen és közvetett pozitív hatással is bír,  hiszen fokozza a szövetekben a nyirok- és vénás visszaáramlást, ezáltal felgyorsítja a salakanyagok kiürülését a szervezetből, melynek eredményként javul a szövetek, izmok vérellátása a problémás, nem teljesen megfelelően működő testrészekben.

Rendszeres kezelés esetén megszűnhetnek krónikus izületi és belgyógyászati problémák, de az általános közérzetet is jobbá teszi. 

A fizikai közérzet javítása mellett a masszázs relaxál, oldja a stresszt, a fizikai és a mentális feszültséget egyaránt, és segít az alvászavarok leküzdésében is. 

Köpöly terápia

A gyógymasszázzsal egyidejűleg szükség esetén gyógyító köpölykezelést is alkalmazunk. Ez egy vákuumos masszázs, amely a hagyományos kínai gyógyászat egyik terápiás eszközére, a köpöly-technikára épül.

A fizikai gyógykezelések egyik fajtája, mechanikai ingerlés a test legérzékenyebb (akupunktúra) pontjai felett. Vérkeringésre, és a vérösszetételre gyakorolt hatása is igen jótékony.

A köpöly vákuumhatásának segítségével masszírozunk, kilazíthatjuk az izmokat, eldolgozhatunk velük mélyebb, kézzel csak nehezen kimasszírozható izom-letapadásokat, csomókat.

Hatására a kezelt területen a kapilláris erek kitágulnak, fokozott vérbőség alakul ki az adott területen; javul a bőr, az izom, és a kezelt területhez tartozó belső szervek vérellátása, keringése, anyagcseréje.  A külső nyomás növekedése a sejtekben is pozitív reakciót vált ki. 

Masszázs-szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken:

Molnár Tímea (okleveles gyógymasszőr)

Tel.: +36 70 388 0882