KISMAMAJÓGA péntekenként 15:30-tól

A várandósság 14. hetétől kezdve bárki részt vehet az órán, nem feltétel a jógás tapasztalat. Ha bizonytalan vagy, hogy szabad-e ilyen gyakorlatokat végezned, kérd ki az orvosod tanácsát.

 

Ászanák (testhelyzetek)

Ebben a jógában a statikusan kitartott pózok helyett, könnyed áramló mozgást végzünk, ezzel főként a hátizmok erősítését, a gerinc rugalmasságát segítjük, az ízületeket átmozgatjuk és dolgozunk a légzés szabaddá, kiegyensúlyozottabbá tételén. Mindez kedvezően hat a kismama fizikai kondíciójára, közérzetére, és segít felkészülni az előtte álló kihívásokra.

 

Relaxáció

A pihentető relaxáció során kizárjuk a nap eseményeit és csak a teljes ellazulásra és töltődésre fókuszálunk. Ebben a csendes, békés tudatállapotban különleges lehetőség nyílik a a kisbabával való bensőséges kapcsolódásra is.

Ha nem okoz számodra kellemetlen érzetet, az étkezést inkább az óra utánra időzítsd! Ha viszont tudod, hogy szükséged lehet rá, szőlőcukrot, vizet a stúdióban is biztosítunk számodra. 

 

További tudnivalók:

  • A foglalkozásokat tartja: Tóth-Szittár Adél hatha-és kismamajóga oktató
  • Időpont: péntekenként 15:30-17:00 (kérünk, érkezz a kezdés előtt 5-10 perccel)
  • Részvételi díj: 2400 Ft/alkalom, bérletvásárlás esetén árkedvezményt biztosítunk
  • Az órán való részvételhez kényelmes, testmozgásra alkalmas, laza váltóruházat szükséges (cipő nem szükséges, mezítláb vagy zokniban jógázunk)
  • Előzetes bejelentkezés nem szükséges.
Szeretettel várunk.