Online jóga Mónival

Az online jógagyakorlás a következők szerint zajlik:

  • Zárt csoportban történnek a gyakorlások, a Harmónia Központ Dunakeszi Facebook oldalán, Földes-Melicher Mónika jógaoktató vezetésével.
  • Ezen a felületen létrehoztunk egy YIN JÓGA és egy HATHA JÓGA ZÁRT CSOPORTOT, ahová havonta 4 alkalommal közzéteszünk egy élő adásban rögzített 60-75 perces teljes gyakorlást. Így attól függően, hogy melyik típusú gyakorlás áll hozzád közelebb, választhatsz, hogy melyik csoporthoz szeretnél csatlakozni. Természetesen ha szeretnél, minkét csoportban is lehetsz tag.
  • Minden gyakorlás elérhető marad a teljes hónap folyamán, így igény szerint többször is megtekinthető és variálható.
  • A felvételeket változó időpontokban rögzítjük. Az élő adás időpontját előzetesen jelezzük, így ha van lehetőségetek rá, élőben is kapcsolódhattok Móni óráihoz. 
  • Havi online bérlettel, 4.500 Ft/fő díjért tudsz csatlakozni egy adott csoporthoz, melyet előre utalással tudsz rendezni. Ezt követően küldjük a meghívót a zárt csoportba.
  • Ha mindkét csoporthoz szeretnél csatlakozni, 1.000 Ft kedvezményt biztosítunk, tehát MINDKÉT CSOPORTRA a havidíj 8.000 Ft.
  • A havidíjat átutalás formájában a Harmónia Központ Bt. 16200230-10029297 számú bankszámlájára (IBAN: HU32162002301002929700000000) tudod küldeni. Fontos: kérünk, a közleményben mindig tüntesd fel, hogy melyik jógacsoporthoz (yin/hatha) szeretnél csatlakozni, valamint a nevet és a lakcímet (ha nem a saját nevedről érkezik az összeg, akkor a befizető lakcímét) .
  • Hogy számunkra is átláthatóbb, követhetőbb legyen a regisztráció és a tagságok érvényessége, minden hónap első hétfőjén indul az aktuális havi csoport, és ezen a napon fogadjuk az újonnan érkező tagokat is. Ehhez előző hét péntek a jelentkezési és befizetési határidő.

Reméljük, hogy ez a lehetőség mindannyiótok számára kedvező és megfelelő lesz ahhoz, hogy együtt tudjunk gyakorolni.

Ha további kérdésed vagy kérésed van, bátran vedd fel a kapcsolatot Mónival vagy küldj neki e-mailt.

Szeretettel várunk vissza Titeket.

Namaste.